Despre mine

Pasiune pentru cuvinte și traduceri

Mă numesc Edith Uncu. Mă ocup de traduceri din anul 2007 și sunt traducător autorizat de Ministerul Justiției din anul 2008. De atunci ofer servicii profesioniste de traducere și interpretariat pentru a veni în sprijinul clienților business, dar și al clienților direcți în România și în Grecia.

Lucrând în domeniul traducerilor din anul 2007, am parcurs numeroase tipologii de documente din domenii variate, astfel încât aria mea de expertiză este extrem de extinsă. În acest fel, în urma experienței dobândite, pot răspunde cu promptitudine solicitărilor dumneavoastră, indiferent de complexitatea lor, acordând o atenție sporită conținutului.

Nu mă mulțumesc cu ceea ce știu și încerc mereu să deschid noi porți spre cunoaștere. De aceea nici un document sau proiect nu mi se va părea un obstacol în activitatea mea, ci încă o culme de urcat, încă o piatră de adăugat la frumoasa construcție la care lucrez.

Sunt complet dedicată ideii Un client mulțumit este cea mai bună reclamă. Satisfacția clientului este un parametru foarte important pentru mine. De aceea, fiecare comandă va fi tratată cu maximă seriozitate, fie ea un certificat de studii, o factură emisă de un hotel din Grecia sau documentația pentru o licitație. Fiecare dintre serviciile mele este disponibil ca element de sine stătător sau ca parte dintr-un pachet business.


Fiecare proiect este diferit.

Prețurile pentru serviciile mele depind de un număr de factori, precum formatul fișierului, numărul de caractere, numărul de pagini, combinația lingvistică, gradul de urgență al lucrării, localitatea și domeniul pentru serviciile de interpretariat. Pentru o cotație detaliată care să se potrivească pe deplin solicitărilor dumneavoastră vă rog să mă contactați direct la office@greaca9.ro sau la telefon 0741083402. Răspund cu promptitudine tuturor solicitărilor.


© GREACA9.ro Twitter | Facebook | Google+